Tvåhandskurser 2022

banner_double

Både grundläggande och mer avancerade tekniker där nivån anpassas till deltagaren. Alltid velat lära dig mer Speykastet och andra vattenankrade kast? Lär Speykastning från tidigare Världsmästaren i 15´Spey distance!

Kursen startar med en gemensam genomgång i grupp för att visa och diskutera dem viktiga byggstenarna i en effektiv kastteknik. Varför sker vissa saker oftare än andra? Hur kommer det sig att flugan hakar i just där? Oavsett tidigare kunskapsnivå utlovas många ”Aha” upplevelser! Genomgång sker delvis i grupp men också på individnivå. Samtliga deltagare får mycket individuell instruktion med mig samtidigt som vi under kursen har många diskussioner i grupp. Både grunderna och mer avancerade tekniker tas upp under dagen och störst fokus är som sagt på Speykastet. Vi pratar även upp hur man bäst anpassar linor till olika förhållanden. 

Så, är du nybörjare och behöver lära dig grunderna eller om du är erfaren och bara behöver slipa på stilen
– tveka inte att boka in dig på en kurs, det finns något för alla under en sådan kurs! 

Plats
Jonsered, Säveån som standard

Tider 2022

Max antal deltagare:
4 st


Pris:
750:- /person


Privata timmar

För dig som vill ha min 100% fokus på bara dina kast.
Detta är för dig som vill ha mig för sig själv och kunna styra tempot i kursen. Det är du som är i fokus och kursen anpassas helt och hållet efter dig. Oavsett om man är helt ny eller väldigt erfaren så är detta kursen för dig. Personlig utveckling går alltid framåt för oss alla om man bara är öppen. Så tveka inte, öppna sinnet, det finns utrymme för att bli ännu bättre! I samband med en privatkurs finns också möjligheten att få ett enklare, personligt träningsprogram.
Är ni fler som vill privatboka en kurs ihop så blir priset lägre per person

Plats
Ljung, Herrljunga

Pris: 1100:- /person i fast pris, 2 timmar.
+ 250:- för varje fortsatt timme


Intresseanmälan